DAYTON lyukasztók és perselyek

A Cégről - DAYTON:

A DAYTON PROGRESS több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik a présszerszám alkatrészek gyártásában és forgalmazásában. Legyen szó lyukasztókról, lyukasztó perselyekről, a szabványoknak, vagy az Ügyfél igényeinek megfelelően - megtalálják az Ön számára megfelelő megoldást. A DAYTON erőssége az, hogy képesek megfelelni az egyedi vásárlói követelményeknek. Öt leányvállalattal Európa több országában, termékeikkel és know-how-jukkal Ügyfeleink rendelkezésére állnak.

A DAYTON PROGRESS 2012 óta a MISUMI Csoport leányvállalata, konfigurálható alkatrészek és speciális alkatrészek gyártója a speciális megmunkálásokhoz, a gyár automatizálásához és az öntőformákhoz. Ez a globális vállalati struktúra azt jelenti, hogy a szerszámkészítők és a szerszámokat használók támaszkodhatnak arra a tényre, hogy a szükséges alkatrészek mindenhol rendelkezésre állnak - függetlenül attól, hogy mely normákat és szabványokat követik.

DAYTON Termékek:

A DAYTON termékkínálata szinte mindent magában foglal, amire szükség van a szerszámok felszereléséhez és a présszerszámok működtetéséhez. A lyukasztóktól, tartólemezektől, vágóperselyektől, különböző csupaszító rendszerektől, tolórendszerektől, tekercs- vagy gázrugóktól kezdve az anyagvezetőkig, vezetőelemekig és kiegészítőkig - mindezt egykézből kínálja a DAYTON.

A DAYTON gyárában található bevonatoló gépekkel további előnyt kínálnak Ügyfeleinknek. Ha a kívánt termékeket bevonatolják, akár 7 napos időmegtakarítást is elérhetnek Partnereink a CLAMO és a DAYTON jóvoltából.

DAYTON termékkínálat:

Kilökők, kidobók, lapos kilökők, csőkilökők (kilökő hüvely)

Keményfém lyukasztó perselyek

Furatképzők

Csúszó vezetőelemek

Precíziós lyukasztó bélyegek

Golyós vezetőelemek

Kilökők csapos lyukasztók

Önkenő vezetőelemek

Lyukasztó perselyek HWS, HSS vagy ASP anyagból

(szervizmentes vezetőelemek)

Keményfém lyukasztó bélyegek

Katalógus