FIBRO Normália, szabványelem, dátumbeütő

FIBRO
A normáliákat szabványosított termékként használják a gép-, forma és szerszámgyártás (présszerszám és fröccsszerszám) területén.

A normáliák a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg; 

A normáliák következetes használatával egy jelentős költségmegtakarítási potenciál kihasználása válik lehetővé. Valamennyi normália feszültségcsökkentő hőkezelésen esik át, mely által garantált a vetemedésszegény továbbmunkálás.
Köszönhetően a gyors kiszállításnak, az első osztályú kiszolgálásnak és a kiemelkedő ár-/érték aránynak, a FIBRO a szerszám normáliák világpiaci vezetőjeként mindig a maximumot nyújtja.

A FIBRO szerszám normáliák a németországi Hassmersheim és Weinsberg települések üzemeiben készülnek, szavatolva a legmagasabb minőséget.

A termékpaletta sokszínű a szerszám, prés, gépépítés és karbantartás területén. Többek között ide tartoznak a vezetőelemek, oszlopok, perselyek, karbantartás mentes csúszó elemek, lyukasztók, kivágó formák, rugók, a legmagasabb biztonsági szintet képviselő gázrugók, FIBROFLEX elasztomerek, azaz minden, ami a szerszám normália meghatározásába beletartozik.
Nyitvatartás
Hétfő: 08:00 - 17:00
Kedd: 08:00 - 17:00
Szerda: 08:00 - 17:00
Csütörtök: 08:00 - 17:00
Péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: Zárva vagyunk
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kövessen minket
Árajánlat kérése
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!