Megosztás

Normália, szabványelem, dátumbeütő


A normáliákat szabványosított termékként használják a gép-, forma és szerszámgyártás (présszerszám és fröccsszerszám) területén.

A normáliák a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg; 

A normáliák következetes használatával egy jelentős költségmegtakarítási potenciál kihasználása válik lehetővé. Valamennyi normália feszültségcsökkentő hőkezelésen esik át, mely által garantált a vetemedésszegény továbbmunkálás.

Köszönhetően a gyors kiszállításnak, az első osztályú kiszolgálásnak és a kiemelkedő ár-/érték aránynak, a FIBRO a szerszám normáliák világpiaci vezetőjeként mindig a maximumot nyújtja.


A FIBRO szerszám normáliák a németországi Hassmersheim és Weinsberg települések üzemeiben készülnek, szavatolva a legmagasabb minőséget.

A termékpaletta sokszínű a szerszám, prés, gépépítés és karbantartás területén. Többek között ide tartoznak a vezetőelemek, oszlopok, perselyek, karbantartás mentes csúszó elemek, lyukasztók, kivágó formák, rugók, a legmagasabb biztonsági szintet képviselő gázrugók, FIBROFLEX elasztomerek, azaz minden, ami a szerszám normália meghatározásába beletartozik.

 

Vonatkozó tartalom linkek:

https://www.clamo.hu/datumbeuto-formajelolo/

 

Vonatkozó márka linkek:

https://www.clamo.hu/fibro/

https://www.clamo.hu/opitz/