WALDMANN lámpák, géplámpák

Demmeler
Waldmann - A mérnöki fényforrás
A Waldmann márka egyet jelent az innovatív világítási megoldásokkal. A közepes méretű, családi tulajdonban lévő társaságot 1928-ban alapították Villingen-Schwenningenben, Németországban.
A Waldmann fejleszti és gyártja a legkiválóbb minőségű lámpatesteket ipari, irodai, egészségügyi felhasználásra (géplámpák, bevilágítók, hideg fényű lámpák, nagyítós lámpák) valamint gyógyászati fotó-terápiás alkalmazásra is készítenek speciális darabokat. A Waldmann mérnöki fényforrásai egyet jelentenek a Német minőséggel. A Waldmann termékeivel folyamatosan optimalizálja a termelékenységet, a biztonságot. Jelentős energia-megtakarítás érhető el a Waldmann fényforrásainak használatával.
WALDMANN SPOT LED MCBFL 3 N kifejezetten nagyobb gépekhez és berendezésekhez; a könnyen járó tányérrugós közbenső csukló gyors és pontos pozicionálást tesz lehetővé, a lámpa lábánál elhelyezett kiegészítő csukló még nagyobb rugalmasságról gondoskodik; üvegblendével, fekete eloxált alumínium házzal, 60x60 mm méretű csavaros lábbal (csavartávolság 45 mm), kapcsolóval, dugaszos transzformátorral és csatlakozóvezetékkel; csatlakozás 100-240 V, 50 / 60Hz, II. érintésvédelmi osztály

Katalógus